Persoon ernstig gewond bij bedrijfsongeval Waarderweg in Waarderpolder

Geschreven door Rowin van Diest op vrijdag 17 juni 2011

Haarlem – Een vrachtwagenchauffeur is vrijdagochtend ernstig gewond geraakt bij een bedrijf aan de Waarderweg in Haarlem. De man was rond elf uur bezig met het laden en lossen van grote rollen. Op het moment dat er een rol uit zijn vrachtwagen werd gehaald door een speciale heftruck liep de man tussen de rol welke aan de heftruck vast zat en zijn vrachtwagen door.

Door nog onbekende oorzaak viel de rol van de heftruck af en kwam de man tussen de rol en zijn vrachtwagen terecht. In eerste instantie werden de hulpdiensten gealarmeerd met het bericht dat de man bekneld zou zitten, dit bleek achteraf gelukkig niet het geval te zijn.

De man is door ambulancebroeders, wat ondersteund werd door het personeel van de traumahelikopter uit Amsterdam, aan zijn verwondingen behandeld. De man is even later met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De arbeidsinspectie zal een onderzoek instellen.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.