Pallets aan achterzijde van winkelpanden in brand aan Prinses Beatrixplein

Geschreven door Rein van Lierop op donderdag 16 juni 2011

Haarlem – De brandweer is in de nacht van woensdag op donderdag uitgerukt nadat er een melding was binnengekomen van een felle buitenbrand op het Prinses Beatrixplein in Parkwijk. Ter plaatse aangekomen bleek er op de parkeerplaats aan de achterzijde van de winkelpanden een stapel houten pallets met huisvuil in lichterlaaie te staan.

Het vuur zorgde voor een fikse rookontwikkeling waardoor enkele verontruste omwonenden poolshoogte kwamen nemen. De brandweerlieden wisten het vuur snel te blussen waardoor de schade beperkt kon blijven tot enkele zwartgeblakerde gevelplaten.

Vermoedelijk is er sprake van brandstichting.

Fotografie: Rein van Lierop

  1. Marco
    18 juni 2011 op 11:51 | #1

    Aha, de pyromaantjes hebben hun werkterrein verlegd! (of is het met een t?)

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.