Jongen(21) gewond geraakt bij mishandeling in Generaal Cronjéstraat

Geschreven door de Redactie op vrijdag 24 juni 2011

Haarlem – De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een mishandeling die vrijdagavond even voor middernacht heeft plaatsgevonden aan de Generaal Cronjéstraat. Een 21-jarige Haarlemmer fietste hier komende uit het centrum, in de richting van de Paul Krugerstraat. Hij passeerde een groepje van drie jongens en twee meisjes, waardoor hij werd aangesproken.

De Haarlemmer stopte, maar de groep maakte een grapje en zei dat hij weer door kon fietsen. Toen de jongen even verderop zijn fiets aan het stallen was, werd hij door twee jongens uit de groep belaagd. Hij is hierbij meerdere malen in zijn gezicht geraakt. De twee verdachten zijn er daarna vandoor gegaan. Het slachtoffer heeft zich in een ziekenhuis moeten laten behandelen aan zijn verwondingen.

De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen. Van de verdachten is bekend dat het om twee jongens van rond de 20 jaar gaat. Eén van hen had korte donkere stekeltjes en droeg een trainingsjasje. De andere jongen was rond de 1.80 meter lang, had een ‘vierkant’ gezicht en een donkere jas.

Informatie over dit incident en deze verdachten kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.