Dak moet van auto worden geknipt na ongeval op Vergierdeweg

Geschreven door Michel van Bergen op woensdag 8 juni 2011

Haarlem – Na een ongeval in Haarlem-Noord heeft de brandweer woensdagmiddag een dak van een auto moeten verwijderen. Rond kwart over twaalf klapte twee auto’s op de Vergierdeweg tegen elkaar. De bestuurster van een van de auto’s raakte bij het ongeval bekneld.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De bestuurster van de auto had dermate last van haar nek dat de hulpdiensten hebben besloten om het dak van de auto te knippen. Na ongeveer een kwartier was het dak van de auto verwijderd waarna de vrouw uit haar voertuig kon worden gehaald.

Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De Vergierdeweg was door het ongeval enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. hoi!!!
    9 juni 2011 op 15:17 | #1

    denk je eerst dat je auto er nog goed vanaf gekomen is, komen de hulpdiensten: “Ja mevrouw, wij zijn helaas genoodzaakt uw dak eraf te knippen.” Dat is dan toch wel zuur, maar ja het is natuurlijk wel het beste voor deze mevrouw. Ik hoop dat er niks ernstigs was.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.