Brandweer rukt uit voor smeulend waxinelichtje in Haarlem-Noord

Geschreven door Michel van Bergen op maandag 27 juni 2011

Haarlem – Een smeulend waxinelichtje zorgde maandagavond voor de nodige commotie. Even voor tien uur kwam de melding bij de brandweer binnen dat er brand zou woeden in een woning aan de P.C. Boutenstraat in Haarlem-Noord. In de woning was een waxinelichtje gaan smeulen en dat zorgde voor de nodige rookontwikkeling.

Bij aankomst van de hulpdiensten was het vuur inmiddels gedoofd. Brandweerlieden hebben de woning gecontroleerd en de bewoonster van het pand is door ambulancepersoneel gecontroleerd op rookinhalatie. Na een kleine twintig minuten kon de brandweer weer terug keren naar de kazerne.

De bewoonster hoefde niet mee naar het ziekenhuis en kon terugkeren naar haar woning.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.