Brand verwoest loods aan Palletweg in Waarderpolder Haarlem [video]

Geschreven door Rowin van Diest op woensdag 29 juni 2011

Haarlem – Tijdens de hevige onweersbuien boven Haarlem is in de nacht van dinsdag op woensdag brand uitgebroken in een loods in de Waarderpolder. Rond kwart over een werden de brandweerlieden gealarmeerd, waarbij de brand vrijwel direct werd opgeschaald naar een ‘middelbrand’. De brandweerlieden zijn bij aankomst direct een poging gestart om de uitslaande brand te blussen.

Door het snelle optreden was de brand snel onder controle en is men nog enige tijd bezig geweest met nabluswerkzaamheden.

De naastgelegen loodsen hebben door de brand veel rook- en waterschade opgelopen.

Bij de brand is niemand gewond geraakt.

Update:
De politie laat weten dat de oorzaak van de brand vermoedelijk brandstichting is geweest. Getuigen die de politie informatie kunnen verschaffen wat kan leiden tot opheldering van deze zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via 0900-8844.

Fotografie en video: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.