Automobilist rijdt over voet van man heen in Rozenprieelstraat Haarlem

Geschreven door Rowin van Diest op dinsdag 14 juni 2011

Haarlem – Een man is dinsdag aan het begin van de avond gewond geraakt aan zijn voet. Rond kwart over zeven liep de man in de Rozenprieelstraat en reed een automobilist over zijn voet heen. De jongen raakte hierbij gewond aan zijn voet. Een ambulance en enkele politie-eenheden kwamen ter plekke om hulp te verlenen.

De automobilist is na het incident direct doorgereden zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. De man is door het ambulancepersoneel nagekeken en moest voor controle mee naar het ziekenhuis. Omdat het slachtoffer bang was dat hier hoge kosten aan verbonden zouden zitten weigerden de man om met de ambulance mee te gaan.

Hij is later per auto naar het ziekenhuis gebracht voor verdere zorg.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.