Twee snorfietsers onder invloed van te veel alcohol aangehouden

Geschreven door de Redactie op dinsdag 17 mei 2011

Haarlem – In de nacht van maandag op dinsdag zijn twee snorfietsers aangehouden wegens alcoholmisbruik. Een 19-jarige Haarlemmer reed op de Kinderhuissingel en werd in eerste instantie op alcoholmisbruik gecontroleerd aangezien hij bij het aanspreken naar alcohol rook. De snorfietser bleek inderdaad teveel te hebben gedronken.

Bij de staandehouding liet de verdachte iets vallen. Dit bleek een slot van de snorfiets waarop hij reed te zijn. De snorfiets bleek te zijn gestolen. De verdachte is aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek. De snorfiets is in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op.

Op de Wagenweg werd ook een 46-jarige Haarlemse bromfietser aan voor alcoholmisbruik. De man bleek bij een blaastest vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van tien uren. Na verhoor is hij weer in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Geen reacties mogelijk.