Politiehond vindt verstopte inbreker achter schutting in de Kleverparkstraat

Geschreven door de Redactie op dinsdag 10 mei 2011

Haarlem – Dankzij oplettendheid van getuigen en het direct bellen naar de politie hebben agenten dinsdag rond middernacht een woninginbreker aan kunnen houden. Getuigen meldden die nacht dat er in een woning in de Kleverparkstraat mogelijk werd ingebroken. Zij hadden glasgerinkel en gestommel gehoord.

De agenten hebben direct in en rond de woning een onderzoek ingesteld maar de inbreker leek te zijn ontsnapt. Een politiehondengeleidster heeft met haar diensthond vervolgens de aangrenzende achtertuinen afgezocht. De diensthond vond de verdachte achter een schutting. De man had zich in de bosjes willen verstoppen.

De verdachte bleek een 51-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats te zijn. Hij is ingesloten. De politie onderzoekt de inbraak.

  1. johan
    11 mei 2011 op 09:06 | #1

    aan pakken met die hap tuig

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.