Politie zoekt doorgereden automobiliste na aanrijding met 13-jarige fietser

Geschreven door de Redactie op vrijdag 27 mei 2011

Haarlem – Aan het begin van de week heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een 13-jarige fietser uit Haarlem en een onbekend gebleven automobiliste in een rode auto. De jongen fietste maandagmiddag rond 16:15 uur op de Verspronckweg in de richting van het Kennemerplein en toen hij de kruising met de Schotersingel naderde, stak hij over toen hij groen licht kreeg.

Op dat moment sloeg de automobiliste af naar rechts en de Haarlemmer kon nog net op tijd van zijn fiets springen. Zijn fiets belandde wel tegen de auto en raakte onherstelbaar beschadigd. De jongen kwam er zelf met een pijnlijke heup en schaafwonden vanaf.

De automobiliste is doorgereden en de politie wil graag weten wie deze dame is. Mensen die getuige zijn geweest en die waardevolle informatie hebben of mensen die weten wie deze dame wellicht is, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.