Politie houdt 12 verdachten aan na fietsdiefstalactie in Haarlem

Geschreven door de Redactie op dinsdag 17 mei 2011

Haarlem – De politie heeft dinsdag bij een actie gericht op diefstal/heling van fietsen in totaal 12 verdachten aangehouden. De agenten controleerden op verschillende plekken in heel Haarlem, onder andere op de Claus Sluterweg, het Evert Haverkortplein, de Verspronckweg, de Pim Mulierlaan, in de Haarlemmerhout en op de Zijlweg.

De politie heeft de fietsen in beslag genomen en stelt een onderzoek in naar de rechtmatige eigenaren. Deze actie maakt deel uit van het fietsdiefstalproject dat sinds november 2010 draait.

Sinds de start van het fietsdiefstalproject hebben politiemensen meer dan 60 gestolen fietsen in beslag genomen. Een groot deel daarvan kon worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaren. De politie gaat de komende tijd door met het project.

 1. Marco
  18 mei 2011 op 11:14 | #1

  Goede zaak, maar ben zo bang dat dit weer die bekende druppel op die gloeiende plaat is.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. jajaja
  19 mei 2011 op 09:44 | #2

  Ja ag die 1x wat ze controleren per 100jaar schiet niet op, want als je aangifte doet van diefstal fiets zeggen ze gewoon doodleuk ja we gaan er na kijken, en iedereen weet wel wat dat betekend, koop maar een nieuwe want we zoeken er toch niet naar.

  oftewel een druppel op gloeiende kookplaat.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. jajaja
  19 mei 2011 op 09:45 | #3

  Eergister ook bij winkelcentrum schalkwijk, werd ik aangesproken, ik zeg zo als je nu niet oprot met dat achterlijke gedoe pfff kookte letterlijk, ik zij zo van doe eens nuttige dingen zoals de hang jeugd @ winkelcentrum zelf of in de buurt, maar nee doen ze niet.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.