Jongen met mogelijk gestolen bromfiets aangehouden op Engelandlaan

Geschreven door de Redactie op maandag 23 mei 2011

Haarlem – Een 16-jarige jongen uit Haarlem is maandagavond rond 18:45 uur aangehouden in verband met heling. Medewerkers van de gemeentelijke handhaving hadden de jongen even daarvoor zien rijden op de Engelandlaan op een bromfiets zonder kenteken. Toen de jongen hierop werd aangesproken, bleek hij ook niet in bezit te zijn van de benodigde papieren.

De bromfiets was daarnaast niet voorzien van een slot, wat vaak aangeeft dat hij gestolen is. Toen de jongen verklaarde dat hij de bromfiets zojuist van iemand had gekocht, werd hij aangehouden voor heling. Hij is overgebracht naar een politiebureau voor verhoor.

De bromfiets is in beslag genomen. Gezien de leeftijd van de verdachte, zijn de ouders in kennis gesteld van zijn aanhouding.

Geen reacties mogelijk.