Drie verdachten ingesloten wegens koperdiefstal uit de Waarderpolder

Geschreven door de Redactie op dinsdag 3 mei 2011

Haarlem – De politie kreeg in de nacht van maandag op dinsdag een melding van een alerte getuige die op de Jan van Krimpenweg had gezien dat er mannen wegrenden bij een haspel met koperdraad. De agenten waren in de buurt en zagen nog net een man instappen in een auto, waarna deze wegreed. De politiemensen zetten de auto aan de kant en controleerden de drie inzittenden.

De verdachten bleken drie Haarlemmers van 43, 39 en 29 jaar te zijn. In de auto werden een paar rollen koperdraad aangetroffen die meer dan vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Daarnaast lagen er ook inbrekerswerktuigen in de auto.

Het voertuig bleek niet verzekerd en het rijbewijs van de 43-jarige bestuurder bleek te zijn verlopen. De drie verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Geen reacties mogelijk.