Deel plafond komt naar beneden in woning aan het Staten Bolwerk

Geschreven door Michel van Bergen op zaterdag 14 mei 2011

Haarlem – Een groep feestvierders beleefde angstige momenten toen in de nacht van vrijdag op zaterdag een deel van het plafond naar beneden kwam zetten. Het voorval gebeurde even voor twee uur toen door nog onbekende reden een deel van het oude plafond / stucwerk van een pand aan het Staten Bolkwerk nabij het station in Haarlem naar beneden kwam gevallen.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Een jongen die door de brokstukken was geraakt is door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde verder niet mee voor behandeling naar het ziekenhuis. De brandweer heeft het pand geïnspecteerd terwijl de groep mensen buiten aangeslagen van het voorval buiten stonden te wachten. De eigenaar van het pand kwam later ook poolshoogte nemen.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.