Bewoonster oog in oog met inbreker in woning aan de Dever

Geschreven door de Redactie op woensdag 25 mei 2011

Haarlem – Een bewoonster van een woning aan de Dever kreeg woensdagmiddag de schrik van haar leven toen er plotseling een onbekende man in haar woonkamer stond. De man, een blanke man in de leeftijd van 40 tot 45 jaar, is via een openstaand raam de woning binnengekomen en heeft vervolgens waardevolle spullen gestolen.

Toen de insluiper oog in oog met de bewoonster kwam te staan is hij weggerend via de achtertuin. De politie wil deze man graag aanhouden en is daarom benieuwd of er mensen zijn die iets gezien hebben van de insluiping. Ook is het mogelijk dat de man eerder in de buurt heeft rondgehangen.

Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.