Dronken bestuurder rijdt tegen lantaarnpaal, de ander kan niet meer lopen

Geschreven door de Redactie op zondag 17 april 2011

Haarlem – Zaterdagavond kreeg de politie rond 18:50 uur een tip dat een 37-jarige dronken man uit Purmerend van plan was om met zijn auto weer te gaan rijden. De politie reed naar het meldadres toe en zij zetten de man aan de kant op het Prinsen Bolwerk. Toen deze Purmerender uit zijn auto stapte, werd direct duidelijk dat hij niet normaal meer kon lopen omdat hij flink had gedronken.

De man was onvast ter been en werd direct aangehouden. De man bleek geen rijbewijs bij zich te hebben, waarop de politie ook zijn auto meenam naar het politiebureau. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een 21-jarige automobilist uit Haarlem aangehouden, omdat hij zwaar onder invloed van alcohol tegen twee lantaarnpalen had aangereden. Een passagier bleek na de aanrijding medische klachten te hebben en de politie heeft een ambulance ter plaatse gevraagd voor behandeling.

De Haarlemmer werd aangehouden en hij bleek nergens last van te hebben na de aanrijding. Hij werd meegenomen naar het politiebureau, waar zijn rijbewijs werd ingevorderd.

  1. meneer voor jou
    17 april 2011 op 19:25 | #1

    goeie daad:)

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.