Bromfietser gewond bij val op Nijverheidsweg in Waarderpolder [update]

Geschreven door Rowin van Diest op vrijdag 1 april 2011

Haarlem – Een bromfietser heeft vrijdagochtend verwondingen opgelopen bij een val met zijn bromfiets op de Nijverheidsweg in de Waarderpolder. Door nog onbekende oorzaak ging de man rond kwart voor elf onderuit. Gezien de ernst van de verwondingen werd er naast drie ambulances ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam opgeroepen om hulp te verlenen.

Omdat bij de hulpdiensten eerst een andere straat bekend was duurde het even voordat de juiste locatie gevonden was. De gewonde man is door ambulancepersoneel aan zijn verwondingen behandeld en vervolgens per ambulance met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Fotografie: Rowin van Diest
Video: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.