Automobilist hindert fietsers en veroorzaakt aanrijding; politie zoekt dader

Geschreven door de Redactie op woensdag 20 april 2011

Haarlem – Op de Vergierdeweg werd woensdagmiddag omstreeks 15:40 uur een fietser aangereden. De 14-jarige jongen reed met twee vrienden ter hoogte van een laad- en losruimte toen een auto hen passeerde en ogenschijnlijk zonder enige aanleiding remde om de fietsers te hinderen. Toen de fietser de auto links passeerde stuurde de automobilist eerst naar rechts.

Direct daarna trok de man aan het stuur naar links. De fietser werd hierdoor aangereden en kwam ten val. De automobilist stapte uit, maar stapte in toen hij de jongens hoorde praten over het bellen van de politie.

De politie wil graag weten wat er nu precies is gebeurd en vraagt mensen die getuige zijn geweest contact op te nemen. Bent u of kent u de man, die is doorgereden? Belt u dan ook 0900-8844.

  1. meneer voor jou
    22 april 2011 op 04:12 | #1

    zielige mensen ongelovelijk het moet niet gekker worden op deze wereld.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.