Scooterduo grist telefoon uit handen van lopende vrouw

Geschreven door de Redactie op donderdag 31 maart 2011

Haarlem – Een 21-jarige inwoonster van Schiedam is donderdagmiddag even na 15:30 uur beroofd van haar telefoon aan de Maerten van Heemskerckstraat. De vrouw liep langs de weg en twee jongens op een bromfiets kwamen plotseling naast haar rijden. Eén van de twee heeft vervolgens haar mobiele telefoon uit haar handen gegrist, waarna ze er snel vandoor zijn gegaan.

De politie wil weten wie deze twee jongens zijn, zodat ze aangehouden kunnen worden. Mensen die iets gezien hebben van het incident, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

 1. sjaaltje13
  2 april 2011 op 11:51 | #1

  Eigen zou je twee mobieltjes op zak moeten hebben ,voor het geval dat je dit overkomt.
  Het tweede toestel goed op bergen, b.v. Buikgordetje, en in tijd van Nood kun je terstond alle hulp diensten oproepen en het Signalement doorgeven.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Bavo
  3 april 2011 op 11:50 | #2

  technisch is het nu al mogelijk een gestolen telefoon helemaal waardeloos te maken. Ook met een andere simkaart is er dan niets mee mee te beginnen. Als elke provider dat nou eens gaat doen als service dan is het zinloos een gsm te roven. En verder kan elke burger meehelpen dergelijke gasten te pakken. Kentekenplaatje opschrijven en doorbellen aan politie bij verdachte zaken. Ook zou helpen als een dergelijke rover zijn spullen niet meer kan verkopen en als zijn omgeving zijn gedrag veroordeeld. Die rovers hebben ongetwijfeld mensen om hun heen die weten dat ze dergelijke dingen uithalen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. kleintje
  5 april 2011 op 20:53 | #3

  je kan ook oordopjes gebruiken dan weet je zeker dat je tel veilig is

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.