Verwarde man steekt auto van ex-vrouw in de brand

Geschreven door Rowin van Diest op vrijdag 25 februari 2011

Haarlem – Een 54-jarige man uit Apeldoorn is in de nacht van donderdag op vrijdag door politieagenten aangehouden. De man had aan het begin van de nacht de auto van zijn ex-vrouw in de brand gestoken en een ruit van haar woning vernield. De auto van de vrouw stond geparkeerd onder het viaduct van de Westelijke Randweg bij de Julianalaan.

Door de brand liepen ook twee andere geparkeerde auto’s schade op, een derde auto werd door de eigenaar snel weggehaald om de schade te beperken. De brandweer heeft de brandende auto geblust.

In de omgeving hebben politieagenten ook diverse bijzonderheden aangetroffen, zo stond er midden op straat een ‘Te Koop’ bord van een woning en bleek er in een andere auto te zijn ingebroken. Deze auto is ook door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.