Scooterduo probeert auto van 62-jarige Haarlemmer te roven

Geschreven door de Redactie op dinsdag 15 februari 2011

Haarlem – Dinsdagavond even voor 19:00 uur meldde zich een 62-jarige Haarlemmer aan het politiebureau om aangifte te doen van poging tot beroving. De man parkeerde even daarvoor zijn auto aan de Jan Haringastraat, toen er een scooter met daarop twee mannen naast hem kwam staan. De man zat nog in zijn auto, met het portier geopend.

Eén van de twee op de scooter, eiste geld en sleutels van de Haarlemmer. Toen de verdachte aan de schouder van de man begon te trekken, heeft de Haarlemmer de jongen afgeschrikt door hem een klap in het gezicht te geven. Mogelijk heeft hij hierbij een tand verloren. Het tweetal op de scooter sloeg daarna op de vlucht op hun lichtkleurige scooter.

Er zijn mensen getuige geweest van het incident en de politie wil graag in contact komen met hen. Getuigen die het tweetal in de omgeving hebben zien rijden, worden daarnaast ook verzocht om contact op te nemen met de recherche in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

 1. Arie
  17 februari 2011 op 22:19 | #1

  Juist en dat zouden meer mensen moeten doen.

  Strake actie van deze man!! en met resultaat.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Gert
  26 februari 2011 op 17:30 | #2

  Tja, hoe zielig ben je om een bejaarde man te beroven.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.