Medewerker zet vluchtauto van dieven klem bij school aan Bijdorplaan

Geschreven door de Redactie op vrijdag 11 februari 2011

Haarlem – Politiemensen stelden omstreeks 05:30 uur een onderzoek in na een melding van een oplettende man, die wat verdachts zag bij een school aan de Bijdorplaan. De man zou bij de school aan het werk gaan, maar zag op het nog afgesloten terrein een auto met draaiende motor en lampen aan.

Hij maakte het hek open en zette voor de zekerheid zijn auto voor de andere auto zodat deze niet weg kon rijden. Plotseling zag hij twee jongens wegrennen vanuit een nis van de school, ze renden in de richting van Overveen. Politieagenten controleerden de auto, die bleek gestolen te zijn.

Een zoektocht in de omgeving naar de verdachten leverde niets op. Mensen die getuige zijn geweest en bijvoorbeeld de jongens hebben zien rennen worden verzocht te bellen met 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.