Man ziet bij thuiskomst inbreker uit woning vluchten via achterdeur

Geschreven door de Redactie op woensdag 2 februari 2011

Haarlem – Een bewoner van een woning aan de Jan Lighthartstraat kreeg de schrik van zijn leven toen hij woensdagmiddag rond 16:00 uur thuiskwam en bij het openen van de deur een man via de gang en tuin zag wegrennen. In de woning bleek te zijn ingebroken. De politie werd ingeschakeld en er werd direct een zoektocht opgestart. De verdachte werd helaas niet aangetroffen.

Uit getuigenverklaringen werd duidelijk dat er meerdere mannen zijn weggerend op het moment dat de bewoner thuis kwam. Zij zijn in een donkerkleurige auto gestapt en weggereden. De politie wil deze mannen graag aanhouden en is benieuwd of er mensen zijn die de mannen in de buurt hebben gezien rond het tijdstip van de inbraak.

Het is goed mogelijk dat zij op een eerder moment de straat verkend hebben. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

  1. 3Bier
    4 februari 2011 op 13:29 | #1

    Dat is grappig, gisteren stond er in de kop nog “vrouw ziet bij thuiskomst inbreker uit woning vluchten via achterdeur”. Tja, er kan veel veranderen in een dag…
    Maar ik heb te doen met de bewoner, die mloet zich rot geschrokken zijn!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.