Man raakt zwaar gewond bij ruzie op Botermarkt na woordenwisseling

Geschreven door de Redactie op vrijdag 4 februari 2011

Haarlem – De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een mishandeling die in de nacht van donderdag op vrijdag rond tien voor half twee heeft plaatsgevonden op de Botermarkt. Een 20-jarige man uit Santpoort-Noord had daar een woordenwisseling met zijn vriendin, waarop twee Haarlemmers van 17 en 18 jaar het stel benaderden.

Hierop kregen de mannen ruzie met elkaar en de man uit Santpoort-Noord raakte hierbij zwaar gewond aan onder andere zijn gezicht. Hij is naar een ziekenhuis vervoerd en moest daar aan één van zijn verwondingen geopereerd worden. De twee Haarlemmers zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau voor verhoor.

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben van de mishandeling. Er kan gebeld worden naar de recherche in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.