Getuigen van inbraak bij juwelier aan de Rivieradreef gezocht

Geschreven door de Redactie op zaterdag 12 februari 2011

Haarlem – Omstreeks 01.00 uur stelden politieagenten na het afgaan van een inbraakalarm een onderzoek in bij een juwelier aan de Rivieradreef. Daar bleken inbrekers aan de achterzijde een deur te hebben geforceerd. Zij zijn er met een onbekende hoeveelheid juwelen van door gegaan.

Getuigen die iets hebben gezien wat de politie kan helpen bij het onderzoek worden verzocht te bellen met 0900 – 8844.

  1. haarlemmer*
    18 februari 2011 op 22:38 | #1

    Ach ja , zielige kereltjes. Te lui om te werken maar wel proberen om ‘De Man’ te zijn in hun vriendenkringetje ;) die lui weet niet anders ! Ga lekker een baan zoeken waar je voor je geld werkt! en wat je verdiend i.p.v aan andermans spullen te zitten!
    Je bent pas een MAN als je zelf de dingen KRIJGT die je verdiend!!!!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.