Sneeuwbal leidt tot mishandeling van automobilist op Schalkwijkerstraat

Geschreven door de Redactie op zondag 5 december 2010

Haarlem – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die zondagavond even voor middernacht heeft plaatsgevonden aan de Schalkwijkerstraat. Een 27-jarige Haarlemmer reed in zijn auto, samen met zijn vriendin, toen hij een harde klap hoorde op de auto. De klap werd vermoedelijk veroorzaakt door een sneeuwbal die een groepje jongens tegen de auto gooide.

De Haarlemmer stapte uit om te kijken of er schade aan zijn voertuig was ontstaan. Hij werd direct benaderd door het betreffende groepje jongens en werd daarbij geslagen. De man liep daarbij behoorlijk letsel op aan onder andere zijn gezicht. De groep tussen de acht รก tien jongens zijn er vandoor gegaan.

De politie wil graag weten wie verantwoordelijk zijn voor deze mishandeling en vraagt eventuele getuigen die zich nog niet gemeld hebben, te bellen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844. Als u anoniem wilt melden wie deze jongens zijn, dan kan dat via het telefoonnummer 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.