14 en 15-Jarige jongens aangehouden na vernielen van telefooncel

Geschreven door de Redactie op donderdag 9 december 2010

Haarlem РDonderdagavond even na 20:00 uur kwam er een melding binnen dat er een telefooncel zou worden opengebroken aan de Groningenlaan. Op de betreffende locatie zagen twee agenten een groepje jongens wegrennen. De achtervolging werd ingezet en uiteindelijk zijn in samenwerking met collega’s van de gemeentelijke handhaving, twee jongens van 14 en 15 jaar aangehouden.

Onderweg werd ook een breekijzer gevonden en vlakbij de telefooncel werd een sporttas met gereedschap aangetroffen. De twee jongens zijn overgebracht naar een politiebureau, waar zij zijn ingesloten. Gezien de leeftijd van de twee, zijn de ouders in kennis gesteld.

De politie onderzoekt of er nog meer jongens betrokken zijn geweest bij de vernieling.

Geen reacties mogelijk.