Twee mannen neergestoken voor café ’t Hof van Haerlem in de Zijlstraat

Geschreven door Michel van Bergen op zaterdag 27 november 2010

Haarlem – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn een 26 jarige Haarlemmer en een 35 jarige Bloemendaler neergestoken voor café ’t Hof van Haerlem in de Zijlstraat in Haarlem. Het incident vond rond kwart over drie plaats nadat er eerst een vechtpartij aan vooraf was gegaan. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om assistentie te verlenen.

Het traumateam uit Amsterdam werd ook gealarmeerd. Een van de slachtoffers was er ernstiger aan toe dan de ander maar beide mannen maken het naar omstandigheden redelijk. De politie is direct een groot onderzoek gestart en de Zijlstraat werd afgesloten voor uitgaand publiek. Bezoekers van ´t Hof van Haerlem, welke pas korte tijd weer open is vanwege wapen en drugs vondst, moesten binnen blijven en werden door politieagenten verhoord. De Technische Recherche heeft alle sporen in de Zijlstraat veilig gesteld.

Na de steekpartij zijn er twee verdachten aangehouden, een 45 jarige Haarlemmer en een 47 jarige man uit Santpoort. Over de toedracht van de ruzie is vooralsnog niets bekend.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. rozeprieeltje
  28 november 2010 op 15:34 | #1

  Gezellig avondje stappen is er niet meer bij,dat bewijst het trieste steek inciedent maar weer . In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn een 26 jarige Haarlemmer en een 35 jarige Bloemendaler neergestoken in café ‘t Hof van Haerlem in de Zijlstraat in Haarlem.
  Waar zij de blote handen van vroeger gebleven .In en in triest dat je met een mes of een pistool een ruizie moet uit vechten ……….. Heel laf gebruik gewoon je blote handen .

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. hoi!!!
  29 november 2010 op 17:34 | #2

  Je kan een ruzie ook gewoon uit PRATEN hoor nog iets fijner

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Chef
  2 december 2010 op 11:04 | #3

  Der zijn zo veel manieren om het op te lossen de vraag is gebruik je wel de juiste manier dit was volgens hun dus de juiste manier om een einde aan te brengen voorlopig. laf maar waar

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.