Dronken Haarlemmer botst tegen geparkeerde auto’s aan in Marnixstraat

Geschreven door de Redactie op zondag 10 oktober 2010

Haarlem – Politie, ambulance en brandweer zijn zondagochtend rond 01:35 uur naar de Marnixstraat gegaan, nadat een 25-jarige automobilist uit Haarlem met zijn auto tegen een geparkeerde auto aan was gereden. Zij troffen de auto van de Haarlemmer aan tegen een geparkeerde auto, die vervolgens weer tegen een andere auto was aangedrukt, als gevolg van de aanrijding.

Door de aanrijding waren de auto’s flink beschadigd: een van de voorwielen lag op de kruising van de Marnixstraat met de Pijnboomstraat. De Haarlemmer werd aangehouden en hij bleek zwaar onder invloed van alcohol.

Tegen hem zal proces verbaal worden opgemaakt voor het rijden onder invloed van alcohol en voor artikel 5 van de wegenverkeerswet.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Lacuna
    14 oktober 2010 op 17:00 | #1

    Gewoon dat rijbewijs afpakken en nooit meer terug geven. Heb je ook geen last meer van deze gekken.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.