Vermoedelijk gestolen auto te water gelaten

Geschreven door Michel van Bergen op zaterdag 4 september 2010

Haarlem – De hulpdiensten moesten zaterdagavond massaal uitrukken voor een te water geraakte auto. Even voor half negen kwam bij de meldkamer een melding binnen dat er een auto in het water lag aan de Edward Jennerstraat in Schalkwijk. Hierop kwamen diverse hulpdiensten ter plaatse om assistentie te verlenen. Ter plaatse bleek de auto leeg te zijn en ontbrak het spoor van eventuele inzittenden.

Gezien de auto eerst via een wandelpad en grasveld naar het water is gereden, bestaat het vermoeden dat de auto van diefstal afkomstig is en in het water is geduwd. De politie is een onderzoek gestart om te achterhalen wie de auto in het water heeft gereden / geduwd.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.