Man sleurt vrouw uit auto en gaat er met auto vandoor naar Amsterdam

Geschreven door de Redactie op dinsdag 14 september 2010

Haarlem – De politie kreeg dinsdagmiddag 14 september een melding dat een vrouw op de Bernadottelaan beroofd was van haar auto. De vrouw stond in haar auto te wachten toen de man haar plotseling uit haar auto sleurde en er hiermee vandoor ging. Een getuige werd, toen zij probeerde de auto tot stoppen te dwingen, aangereden. De vrouw liep voorzover bekend, alleen kneuzingen op.

Hierna vluchtte de verdachte richting Amsterdam. Door agenten van zowel het korps Kennemerland als van het korps Amsterdam-Amstelland werd een onderzoek ingesteld. Amsterdamse politieagenten wisten de verdachte op te sporen en hielden hem in zijn woning in Amsterdam Zuid-Oost aan. De gestolen auto stond daar ook. Deze is in beslag genomen.

De politie onderzoekt de zaak. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht alsnog contact op te nemen. Zij kunnen bellen met de politie van het team Spaarne-Oost via 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.