Man aangehouden na bedreiging aan de Zijlsingel in Haarlem

Geschreven door de Redactie op maandag 27 september 2010

Haarlem – Maandagochtend rond 10.00 uur is aan de Zijlsingel in Haarlem een 60-jarige man aangehouden in verband met een bedreiging. De man had een ernstige bedreiging geuit aan het adres van een 52-jarige medewerkster van een opvangcentrum voor dak- en thuislozen. De man is overgebracht naar een politiebureau waar hij ingesloten is voor verhoor.

  1. anoniem
    1 oktober 2010 op 12:40 | #1

    dit kan wel , ik weet niet wat er gezegt is , is ook niet aan mijn om hier over te ordelen.
    maar als je kind diverse keren wordt bedreigt ( door en volwasen iemand ) en er wordt aangifte gedaan word er tot nu erg weinig mee gedaan en zou je wel eens zelf het recht in eigen handen willen nemen hoe ver moet je dan gaan

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.