Dronken man niet gediend van hulp door ambulancebroeders en agenten

Geschreven door de Redactie op zaterdag 11 september 2010

Haarlem – De assistentie van de politie werd rond 00:20 uur gevraagd op de Wagenweg, waar een dronken man in een voortuin zou liggen. Toen de politie daar aankwam, bleek een 29-jarige Heemstedenaar in een voortuin te liggen en niet aanspreekbaar te zijn.

Ambulancepersoneel heeft de man weer bij laten komen, maar de Heemstedenaar wenste verder niet mee te werken aan een onderzoek door de ambulancebroeders. De man werd recalcitrant, begon in een tuin te plassen en werd beledigend tegen de hulpverleners.

De politie besloot de man aan te houden en de Heemstedenaar verzette zich hier tevergeefs tegen. Hij werd aangehouden, meegenomen naar het politiebureau en ingesloten.

Geen reacties mogelijk.