Supermarktmedewerker mishandeld, politie zoekt getuigen

Geschreven door de Redactie op dinsdag 24 augustus 2010

Haarlem – Omstreeks 18:40 uur sprak de bedrijfsleider van een supermarkt aan het Floridaplein enkele jongens aan, die in zijn zaak met spullen gooiden. De jongens werden direct verbaal agressief. De 46-jarige man uit Velserbroek gebood hen de winkel te verlaten, maar hier werd geen gehoor aan gegeven.

Toen beveiligingspersoneel van het winkelcentrum de man te hulp kwam, nam een van de verdachten de benen. De bedrijfsleider ging voor hem staan om hem te beletten weg te rennen, maar werd door de verdachte hard op de neus geslagen. De verdachte wist te ontkomen.

De politie is op zoek naar de verdachte en roept mensen op, die getuige zijn geweest van de mishandeling, zich te melden via 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.