Scooterrijder komt hard ten val bij inhaalmanoeuvre in Waarderpolder

Geschreven door Rowin van Diest op dinsdag 31 augustus 2010

Haarlem – Een scooterrijder is dinsdag aan het einde van de middag hard ten val gekomen toen hij via de fly-over bij de A200 de Waarderpolder inreed. Bij het stoplicht wilde de jongen een andere scooterrijdster inhalen, echter ging dat niet helemaal goed. De scooterrijder raakte bij de inhaalpoging de andere scooter en kwam met een flinke klap op het wegdek terrecht.

Door de snelheid van de scooterrijder schoof de jongeman nog enkele meters met zijn scooter door.

Een politiewagen en een ambulance kwamen met spoed naar de ongevalslocatie om eerste hulp te verlenen. De gewonde jongen is door het ambulancepersoneel aan zijn verwondingen behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. De jongen hield er flinke knieverwondingen aan over.

Het meisje op de andere scooter raakte niet gewond en kwam er met de schrik van af. De politie heeft het verkeer richting de Ikea omgeleid en geholpen met de afhandeling van het ongeval.

Om even over zes uur kon de weg weer worden vrijgegeven voor het verkeer.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. lars
  2 september 2010 op 17:54 | #1

  Ik was er bij toen het gebeurde. De jonge zag er niet goed uit. Zijn hele gezicht en armen lagen onder het bloed, en kon niet meer lopen.

  Sterkte

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Anoniem
  3 september 2010 op 20:59 | #2

  Ik stond bij de stoplicht met me auto. De jonge lag helemaal in elkaar op de stoep. Ik hoorde ook dat zijn gezigt hevig bloede.. Wat me ook opviel was dat hij heel ver van ze scooter lag. Het zag ernaa uit datie een flinke val had gemaakt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.