Politie zoekt getuigen van zware mishandeling in het Kenaupark

Geschreven door de Redactie op donderdag 12 augustus 2010

Haarlem – De politie is op zoek naar getuigen in een onderzoek naar een zware mishandeling die zich woensdagmiddag 4 augustus rond 17:30 uur in het Kenaupark heeft voorgedaan. Een 34-jarige Hoofddorper werd door een groepje van vier donker getinte mannen geslagen en geschopt, waardoor hij fors aangezichtsletsel opliep. Kort daarvoor was hij aangesproken door een meisje met blond haar.

De vier zeer donkergetinte mannen en het meisje zijn weggerend en weggereden in een blauwe BMW. De man is door ambulancepersoneel overgebracht naar een ziekenhuis, waar onder meer gebroken botten en een scheurtje in zijn schedel werd geconstateerd.
Wat precies de aanleiding is geweest voor de mishandeling wordt nog nader onderzocht.

De politie roept getuigen op zich te melden. Ook mensen die informatie hebben over de donkerblauwe BMW, in combinatie met de vier getinte mannen, worden verzocht zich te melden bij de politie in Haarlem, via 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.