Muziekapparatuur in beslag genomen na meerder malen geluidsoverlast

Geschreven door de Redactie op donderdag 26 augustus 2010

Haarlem – Politiemensen namen, omstreeks 21:15 uur van een bewoner van de Ruslandstraat zijn muziekapparatuur in beslag. Aanleiding hiervoor waren meerdere meldingen van overlast, aangezien de man erg hard muziek afspeelde. De agenten waren al eerder die avond bij de man aan de deur geweest en hadden hem een waarschuwing gegeven.

Daarbij werd tevens gezegd dat bij een volgende keer de apparatuur in beslag genomen ging worden. De man, een 45-jarige Haarlemmer ging compleet door het lint toen de agenten de spullen in beslag namen. Hij sloeg onder meer zijn huisraad kort en klein.

Daarnaast wilde hij op de vuist met de agenten. Hierop is hij aangehouden.

Geen reacties mogelijk.