Man aangehouden in de Vroomstraat na rijden onder invloed

Geschreven door de Redactie op dinsdag 3 augustus 2010

Haarlem – Politiemensen zagen rond middernacht een auto met hoge snelheid rijden over het Frans Halsplein, via de Schoterweg naar de Vroomstraat. Daar stopte de auto en de bestuurder, een 36-jarige Haarlemmer, stapte uit. Door de hoge snelheid binnen de bebouwde kom en het feit dat de man naar alcohol rook, werd hij aangehouden. De man verzette zich bij zijn aanhouding.

Bij fouillering bleek de man een kleine hoeveelheid hard- en softdrugs bij zich te hebben. Dit is in beslag genomen. Ademanalyse op het politiebureau wees uit dat de man een alcoholpromillage had van 1,52; meer dan drie keer de wettelijk maximaal toegestane waarde. De man is ingesloten.

Geen reacties mogelijk.