Sigaret oorzaak van rookontwikkeling in restaurant De Smikkel

Geschreven door Rowin van Diest op vrijdag 2 juli 2010

Haarlem – Bewoners van restaurant De Smikkel aan de Kruisstraat hebben vrijdagavond even angstige momenten beleefd. In het pand was rookontwikkeling waargenomen waarop direct de brandweer gealarmeerd werd. Bij aankomst van de brandweer had de bewoonster de huisdieren al in veiligheid gebracht en stonden buiten in een kooi.

Brandweermannen zijn opzoek gegaan naar de oorzaak van de brand. Al snel kwam men erachter dat een sigaret de boosdoener was en op straat in een rooster was gegooid. De brandende sigaret heeft er vervolgens voor gezorgd dat er wat rotzooi in de brand ging wat voor de rookontwikkeling zorgde.

Met een emmer water was de brand dan ook weer snel geblust.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. ad
  3 juli 2010 op 10:58 | #1

  MOET WOENSDAGAVOND NIET VRIJDAGAVOND ZIJN ????

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. 3 juli 2010 op 13:03 | #2

  ad :

  MOET WOENSDAGAVOND NIET VRIJDAGAVOND ZIJN ????

  Geheel correct, het is aangepast.
  Bedankt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.