Pannetje op het vuur in de Tugelastraat zorgt voor nodige overlast

Geschreven door Michel van Bergen op maandag 26 juli 2010

Haarlem – In een woning aan de Tugelastraat achter de Cronje heeft maandagavond een pannetje iets te lang op het vuur gestaan. Diverse hulpdiensten werden opgeroepen om de brand te bestrijden. Twee kinderen die voor op straat aan het spelen waren ontdekte de rookontwikkeling in de woning. De parkieten die zich in de woning begaven werden snel door een buurman in veiligheid gebracht.

De brandweer heeft de ramen van de woning open gemaakt zodat de rook het pand kon verlaten. Een ambulancebroeder controleerde voor de zekerheid de bewoner en een buurtbewoner die binnen waren geweest op eventuele rookinhalatie maar gelukkig hoefde ze beide niet mee voor verdere controle. Na ongeveer 20 minuten kon de brandweer weer terug naar de kazerne.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.