Jongen loopt steekwonden in hals en buik op na woordenwisseling

Geschreven door de Redactie op zondag 11 juli 2010

Haarlem – De politie onderzoekt een steekpartij waardoor een jongeman zwaargewond is geraakt en een tweede licht gewond. De omstandigheden waaronder het is gebeurd zijn onduidelijk. Het gaat om twee Haarlemse broers van 17 en 24 jaar. Zij kregen omstreeks 04:35 op de Gedempte Oude Gracht woorden met een onbekende man.

Die verdachte zette de jongste achterna de Kleine Houtstraat in. Die liep daardoor een schaafwond op zijn rug op. Hij verlor het contact met zijn broer. Na enige tijd belde die hem op en werd hij gewond gevonden in de Groendaalsteeg.

Hij is zwaargewond overgebracht naar een ziekenhuis en met spoed geopereerd. Hij bleek steekwonden in zijn hals en buik te hebben opgelopen. Hij kon nog niet worden gehoord. Van de verdachte is op dit moment bekend dat het om een man met een zwart poloshirt gaat.

Getuigen die iets hebben gezien wat hiermee in verband kan worden gebracht worden verzocht te bellen met de politie via 0900 – 8844.

Geen reacties mogelijk.