Dronken automobilist giet benzine in zijn onderbroek [update]

Geschreven door de Redactie op woensdag 28 juli 2010

Haarlem – De politie hield woensdagmiddag op de Schipholweg een 46-jarige automobilist uit Nijverdal aan voor rijden onder invloed. De man had bij een benzinestation geprobeerd benzine in een jerrycan te gieten maar dit lukte niet. Hij goot de benzine in zijn onderbroek. Een getuige die dit zag had de politie gewaarschuwd.

Bij een blaastest bleek de man bijna drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van zeven uren. Na verhoor is hij woensdagmiddag weer in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Tijdens het rijverbod mag de man helemaal geen voertuig besturen, dus ook geen fiets en dergelijke.

Geen reacties mogelijk.