Haarlemmer aangehouden na vernieling, bedreiging en geweldpleging

Geschreven door de Redactie op zaterdag 12 juni 2010

Haarlem – De politie heeft een 23-jarige Haarlemmer aangehouden, nadat hij rond 03:30 uur een raam had vernield van een pand in de Kleine Houtstraat. Ook zou de Haarlemmer geweld hebben gebruikt tegen barpersoneel en bedreigingen hebben geuit. Bij aankomst van de politie bleek de man in gevecht met een van de portiers van een horecagelegenheid.

De man werd aangehouden en bleef verzet plegen door te schoppen en te slaan. Ook nadat hij in de politiebus was geplaatst, bleef hij tegen de deuren en ramen schoppen. Daarom werd hij door de politie onder controle gebracht en geboeid overgebracht naar het politiebureau.

Hier is hij ingesloten voor nader onderzoek.

Geen reacties mogelijk.