Automobilist knalt voor stoplichten bij Kleverlaan op Duitse auto

Geschreven door Michel van Bergen op dinsdag 15 juni 2010

Haarlem – Verkeer op de Delftlaan in Haarlem ondervond dinsdag aan het einde van de ochtend enige hinder door een kop-staartbotsing ter hoogte van de Kleverlaan. Een automobilist was voor de stoplichten tegen een Duitse auto geknald. Hierdoor was er nog maar een rijstrook op de N208 beschikbaar. Het echtpaar in de Duitse auto hield aan het ongeval, behalve de schrik, geen letsel over.

De bestuurder van de auto daarachter moest alleen wel voor verzorging mee naar het ziekenhuis.

Ambulance personeel gaven het Duitse jongentje dat in de voorste auto zat een teddybeer om de schrik een beetje te verzachten. Brandweerlieden hebben de rijbaan weer vrijgemaakt door de auto van de weg te duwen. Het verkeer had ongeveer een half uur last van de stremming.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.