Auto zwaar beschadigd na klap tegen boom en reclamebord

Geschreven door Rowin van Diest op dinsdag 8 juni 2010

Haarlem – Een auto is dinsdag aan het einde van de ochtend met een flinke klap tegen een boom tot stilstand gekomen. De automobilist reed de Oudeweg op en raakte door nog onbekende oorzaak van de weg. Via een reclamebord, wat ook totaal vernield werd en in stukken verspreid kwam te liggen, kwam de auto met een flinke klap tegen een boom tot stilstand.

Omdat er mogelijk sprake was van beknelling werd naast een ambulance en twee politiewagens ook de brandweer opgeroepen. Bij aankomst van de hulpdiensten had de bestuurder de auto echter al verlaten. Ambulancepersoneel hebben de gewonde bestuurder aan zijn verwondingen verzorgt en hebben het slachtoffer met een gebroken arm overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft de accu van de auto losgekoppeld en een matje onder de auto gelegd om de lekkende olie op te vangen. Een bergingsauto heeft aan het begin van de middag de zwaar beschadigde auto opgehaald.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.