Vuurwapen gevonden bij inval in pand boven café aan de Zijlstraat

Geschreven door Roderick de Veen op zondag 16 mei 2010

Haarlem – De politie heeft zondag aan het eind van de middag een inval gedaan in een pand aan de Zijlstraat in Haarlem. De politie viel het pand, boven het café ’t hof van Haerlem, binnen na een tip die was binnen gekomen bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa). Bij de inval werden twee personen gearresteerd en werd een vuurwapen gevonden, aldus de politie zondagavond.

In het pand werd ook een wietplantage gevonden met tussen de zestig en tachtig planten. Het bedrijf Van den Boogaard heeft in opdracht van de gemeente Haarlem en de politie Kennemerland het pand ontruimd.

In het pand is ook een Hollands muziekcafé gevestigd. Het is onduidelijk of het café er iets mee te maken heeft.

Fotografie: Roderick de Veen

Geen reacties mogelijk.