Politie zoekt getuigen van geweldpleging tegen 66-jarige fietsster

Geschreven door de Redactie op maandag 17 mei 2010

Haarlem – De politie zoekt getuigen van een geweldpleging die heeft plaatsgevonden op dinsdag 4 mei. Een 66-jarige Haarlemse fietste die dag rond 10.30 uur in de Grote Houtstraat, vlakbij de Gierstraat. Daar werd ze van haar fiets geschopt door een man op een fiets. Ze kwam ten val en liep flink letsel op. Ze kon zelf niet overeind komen en is overeind geholpen door omstanders.

Zeer waarschijnlijk zijn deze omstanders ook getuige geweest van het voorval. Het slachtoffer is naar huis gebracht door een jonge vrouw. De Haarlemse blijkt flink gewond te zijn geraakt aan haar knieƫn, heup en ribben. Ze heeft later aangifte gedaan bij de politie.

De politie stelt een onderzoek in naar de dader, een blanke man van tussen de 35 en 40 jaar. Hij had kort zwart haar en was vrij groot. Hij was gekleed in een witte schildersbroek en een bruin leren jack.
Getuigen van de geweldpleging, met name de mensen die het slachtoffer hebben geholpen, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, tel. 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.