Meisje bedreigd met mes in het Frederikspark

Geschreven door de Redactie op woensdag 19 mei 2010

Haarlem – Een 18-jarig meisje uit Haarlem heeft woensdag aangifte gedaan van bedreiging. De Haarlemse stond woensdagavond rond 23.00 uur samen met een vriendin in het Frederikspark. Daar werden ze aangesproken door een jongen die samen was met een tweede jongen. De jongen zei tegen de Haarlemse dat ze van haar scooter af moest gaan.

Toen ze dat niet deed bedreigde hij haar met een mes. De Haarlemse is weggelopen van haar scooter. De twee jongens zijn naar de Baan gelopen in een grijze auto gestapt. Het gaat om twee jongens van ongeveer 20 jaar. De jongen met het mes leek van Chinese afkomst. Hij had wallen onder zijn ogen en droeg een bruine pet of baret. De tweede jongen was ook ongeveer 20 jaar, blank en had bruin stekelhaar. De politie stelt een onderzoek in naar de verdachten. Mensen die getuige zijn geweest of die de verdachten aan de hand van het signalement herkennen, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, tel. 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.