Hulpdiensten treffen scooter zonder bestuurder aan in water bij Orionbrug

Geschreven door Michel van Bergen op zaterdag 15 mei 2010

Haarlem – De hulpdiensten rukten zaterdagochtend massaal uit nadat er een melding was binnengekomen dat er een scooter in het water zou liggen. Het voertuig lag vlak bij de Orionbrug in Haarlem noord en er was geen teken van de bestuurder in de omgeving. Brandweer- duikers uit de regio werden opgeroepen om naar de locatie te gaan om te kijken of de bestuurder niet ook in het water lag.

De omgeving van de scooter werd daarom rond half acht afgezocht maar er werd geen persoon in het water aangetroffen. Hierop is besloten de scooter uit het water te halen en toen bleek het voorwiel van de scooter al te ontbreken. De duikers konden toen weer terug naar de kazerne en de politie heeft het voertuig meegenomen voor verder onderzoek.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. 17 mei 2010 op 20:01 | #1

  wat zonde…..
  duidelijk gestolen!

  hoe is het hier verder mee afgelopen?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. hulshof
  18 mei 2010 op 10:57 | #2

  Hij is van mij en inderdaad gestolen, het voorwiel hangt nog vastgeketend aan mijn schuur. De hufters hebben er wat onderdelen afgehaald en de scoorter vervolgens in het water gedonderd. Ik zit met nog meer ellende want ze hebben zich de toegang tot mijn perceel middels braak verschaft. Het electronische hek is daarbij vernield. Totale schade bedraagt ongeveer EUR 4000,–. Daarbij komen nog de kosten van brandweer en wat dies meer zij.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.