Politie zoekt getuigen van geweldpleging op het Verwulft

Geschreven door de Redactie op woensdag 14 april 2010

Haarlem – De politie zoekt getuigen van een ernstige geweldpleging die op vrijdagavond 2 april heeft plaatsgevonden op het Verwulft, vlakbij de bushalte. Een 31-jarige Haarlemmer is die avond tussen 23:00 en 23:30 uur door twee mannen in elkaar geslagen en geschopt. De man is hierbij tegen zijn hoofd geschopt terwijl hij al op de grond lag. De Haarlemmer is hierbij gewond geraakt.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en de politie stelt een onderzoek in naar de geweldplegers. Er stonden bij de bushalte ongeveer 10 mensen. Zij zijn waarschijnlijk getuige geweest van de mishandeling en worden daarom verzocht contact op te nemen met de politie.

Een getuige met wie de politie al contact heeft gehad vertelde dat de verdachten zijn afgezet door een taxi en dat ze in het gezelschap waren van twee dames. De taxichauffeur moet het begin van de geweldpleging gezien hebben en kan wellicht meer vertellen over de verdachten. Ook hij wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, tel. 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.